Работно време ЦАО: Понеделник - Петък 08:00 - 17:00

Община „Тунджа“ с жест към гражданите за 12 октомври

00 01

Община „Тунджа“ с жест към гражданите за 12 октомври

За 12 октомври – Деня на българската община и на местното самоуправление, община „Тунджа“ изненада с жест на внимание гражданите, потърсили услугите й.

Всеки дошъл да ползва услуга от Центъра за административни услуги или от дирекциите „Териториално устройство, строителство и екология“ и „Общинска собственост“ беше посрещнат от общински служител с малък подарък – магнит на община „Тунджа“ с картината на родения във Видинци именит художник Джон Попов – „Гроздоберачки“, и издадения общински вестник „Тунджа“.

Петдесетият гражданин, потърсил за услуга община „Тунджа“, беше посрещнат лично от кмета Георги Георгиев. Късметлийката беше Живка Колева. Тунджанският кмет я поздрави лично, подари й сувенир с герба на община „Тунджа“ и поясни смисъла на инициативата – общината да покаже отношението си към гражданите точно в деня, когато е празникът на общинска администрация и на местното самоуправление.

Оказа се, че само за 4 часа в този ден общински услуги са потърсили над 100 души, което е най-верният критерий за значението на общината и нейната роля в услуга на гражданите.

Предишна Обява вакантни длъжности за срочна служба в доброволния резерв

пл. Освобождение 1, 8600 гр. Ямбол

Работно време:

Администрация:

Понеделник – Петък

8:00 – 12:00 13:00 – 17:00

ЦАО:

Понеделник – Петък

8:00 – 17:00

Абонамент за новини от общината

Абонамент за получаване на последните новини и информация от община Тунджа на вашата електронна поща:

© 2021. Община Тунджа. Всички права запазени