Работно време ЦАО: Понеделник - Петък 08:00 - 17:00

Започнаха безплатните интерактивни летни занимания за тунджанските ученици

DSC06156

Започнаха безплатните интерактивни летни занимания за тунджанските ученици

В община „Тунджа“ започнаха безплатните летни интерактивни занимания за ученици от общинските училища. Те се провеждат в Посетителския център на община „Тунджа“ в лесопарк „Бакаджик“. В програмата на летните интерактивни занимания участват общо 9 общински училища.

Целта на изнесените интерактивни занимания е да бъдат създадени условия за социализация и общуване между ученици и педагогически специалисти извън училищната и семейната среда и пълноценно осмисляне на ваканционното време.

Дейностите по Програмата за всяка организирана група ученици ще се реализират в рамките на 5 дни. Учениците ще имат възможност да посетят културно-исторически и природни забележителности в Лесопарк „Бакаджик“, да участват в занимания по интереси, спортни дейности, дискусии и пленери.

Финансирането е от Фонда за подпомагане на ученици и студенти с високи постижения в образованието, изкуството и спорта.

Първата организирана група е от Основно училище „Св. Паисий Хилендарски“, с. Роза. Под ръководството на учителите Гергина Минчева, Станка Стойчева и Радослава Иванова, децата имат богата програма с различни инициативи. Разделени на два отбора, те се включиха в състезанието на Голямото лятно четене, участваха в пленер под ръководството на Смиляна Любомирова и в други интересни дневни занимания, а всяка от вечерите им е разнообразена от различни инициативи – хоротека, дискотека, пижамено парти и киновечер.

Предишна Наръчник “Активно партньорство между младежки нпо и публична администрация, предпоставка за добро управление”

пл. Освобождение 1, 8600 гр. Ямбол

Работно време:

Администрация:

Понеделник – Петък

8:00 – 12:00 13:00 – 17:00

ЦАО:

Понеделник – Петък

8:00 – 17:00

Абонамент за новини от общината

Абонамент за получаване на последните новини и информация от община Тунджа на вашата електронна поща:

© 2021. Община Тунджа. Всички права запазени