Работно време ЦАО: Понеделник - Петък 08:00 - 17:00

Тържествено запалиха коледните светлини в с. Безмер

01

Тържествено запалиха коледните светлини в с. Безмер

Кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев присъства на тържеството за запалването на коледните светлини в с. Безмер, което организираха съвместно кметството и НЧ „Светлина – 1928“.

На обновения и осветен площад се събраха хората на Безмер, сред които и много млади хора с децата си, за да споделят радостното събитие за селото.

Децата и младите хора се включиха в доукрасяването на по-малките елхи, с които са залесени зелените площи на площада, а английският кедър, който беше и „гвоздеят“ на коледната украса, е дарение на селото от кмета Георги Георгиев.

Малката Ива поздрави всички със стихотворение за коледната звезда, а кметът на селото – Росен Русев, благодари на община „Тунджа“ и лично на кмета Георги Георгиев за всички добри неща, които се случиха в Безмер през 2021 г. – новият площад, асфалтираните улици, оборудването в детската градина и др. Той изтъкна, че това е една от най-успешните години за селото и изрази надежда и през следващата 2022 г. да има много новости, които да направят селото още по-добро.

Кметът Георги Георгиев увери безмерци, че заедно с тях ще продължават да правят Безмер още по-добро населено място и изтъкна, че най-хубавото е, че селото има много деца и в това е най-големият смисъл на всички извършени подобрения.

Светлините озариха коледната елха, заря оповести на всички радостното събитие, а кръшните хора направиха празникът истински.

Предишна ВиК-аварии, ремонти и спиране на водата на 14 декември 2021 г.

пл. Освобождение 1, 8600 гр. Ямбол

Работно време:

Администрация:

Понеделник – Петък

8:00 – 12:00 13:00 – 17:00

ЦАО:

Понеделник – Петък

8:00 – 17:00

Абонамент за новини от общината

Абонамент за получаване на последните новини и информация от община Тунджа на вашата електронна поща:

© 2021. Община Тунджа. Всички права запазени