Работно време ЦАО: Понеделник - Петък 08:00 - 17:00

Ръководството на община „Тунджа“ се срещна с представители на арменски организации

DSC01262

Ръководството на община „Тунджа“ се срещна с представители на арменски организации

На 19 септември 2022, кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев и неговият екип бяха домакини на среща с експерти от Ямболска търговско-промишлена палата (ЯТПП) и  представители на четири бизнес подпомагащи организации от Ереван, Армения.

Срещата е част от бизнес визита в Ямбол по проект, който ЯТПП изпълнява в партньорство с Държавната агенция за инвестиции от Ереван, Армения. Проектът е “WINEBIZZ – насърчаване на търговските взаимоотношения и сътрудничество в лозаро-винарския сектор между български и арменски фирми и бизнес подпомагащи организации”.

Срещата с ръководството на община „Тунджа“, на чиято територия се намират повечето винарни и винопроизводители от региона на Ямбол, бе изключително ползотворна. Представителите от Армения бяха запознати със състоянието на земеделския сектор и в частност със състоянието на лозарството. Кметът и екипа му представиха спецификата на общината и доброто сътрудничество с винопроизводителите.

Представени бяха и услугите и подкрепата, която се предоставя на този бранш от страна на Местната инициативна група – Тунджа.

Предишна ВиК-аварии, ремонти и спиране на водата на 23 септември 2022 г.

пл. Освобождение 1, 8600 гр. Ямбол

Работно време:

Администрация:

Понеделник – Петък

8:00 – 12:00 13:00 – 17:00

ЦАО:

Понеделник – Петък

8:00 – 17:00

Абонамент за новини от общината

Абонамент за получаване на последните новини и информация от община Тунджа на вашата електронна поща:

© 2021. Община Тунджа. Всички права запазени