Кметът на община „Тунджа“ провери изпълнението на част от строителните обекти

Кметът на община „Тунджа“ провери изпълнението на част от строителните обекти

Кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев провери изпълнението на част от обектите от общинската строителна програма.

В с. Генерал Инзово той инспектира ремонта на фасадата на кметството и поставянето на детски съоръжения по проект, финансиран по Програмата за управление на дейностите по опазване на околната среда. В селото се извършва и ремонт на покрива на Пенсионерския клуб.

Тунджанският кмет се увери и как е извършен приключилият ремонт на кметството в с. Скалица, който включваше подмяна на покрив, обновяване на фасадите и на дограмата.

Кметът Георги Георгиев и зам.-кметът по строителството Светозар Грозев провериха и етапа на изпълнение на ремонта на площадното пространство в с. Безмер, който е един от най-големите обекти от капиталовата програма на общината. Ремонтът включва подмяна на настилката и на градинските бордюри. Предстои да се почистят съществуващите зелени площи и да се изградят нови със засаждане на иглолистна и широколистна растителност. Планирано е и направа на нова алея с кътове за отдих и два розариума, ще има и фитнес площадка на открито. В обекта са включени и изграждане на нови детска площадка и зона за отдих, подмяна облицовката на съществуващия паметник и монтиране на ново парково оборудване – паркови пейки и кошчета за отпадъци. Ще бъде изградено и парково осветление.

Георги Георгиев и Светозар Грозев инспектираха и асфалтирането на пътя за с. Симеоново, което се извършва по линия на текущото поддържане и ремонт на общинската пътна мрежа.

Изпълнението на строителната програма на община „Тунджа“ се изпълнява по график.

Предишна Община „Тунджа“ отдаде под наем земеделски земи

пл. Освобождение 1, 8600 гр. Ямбол

Работно време:

Администрация:

Понеделник – Петък

8:00 – 12:00 13:00 – 17:00

ЦАО:

Понеделник – Петък

8:00 – 17:00

Абонамент за новини от общината

Абонамент за получаване на последните новини и информация от община Тунджа на вашата електронна поща:

© 2021. Община Тунджа. Всички права запазени