Работно време ЦАО: Понеделник - Петък 08:00 - 17:00

Георги Георгиев, кмет на Община „Тунджа“: С единение и решителност да отстояваме идеалите за свободна и независима България!

georgiev kmet 1

Георги Георгиев, кмет на Община „Тунджа“: С единение и решителност да отстояваме идеалите за свободна и независима България!

Уважаеми жители на община „Тунджа“,

Днес празнуваме 115 години Независима България и с признателност си спомняме за поколенията достойни българи, които изковаха нашата свобода и независимост.

На 22 септември 1908 г. България показа на света, че е достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи и може сама да определя своята политика, следвайки националните си интереси.

Тази значима историческа дата 115 години ни учи, че само с единение и решителност можем да отстояваме идеалите на нашите предци за свободата и независимостта на Отечеството. Повелява ни да вярваме в собствените си сили и да работим задружно, за да постигнем културния и икономически напредък и преуспяването на държавата.

Тези ценни уроци следваме тунджанци и се опитваме заедно, обединени от общи цели, да градим достойното бъдеще на нашата община.

Честит празник!

Да живее свободна и независима България и да пребъде община „Тунджа!

Предишна Разяснителна кампания за избори за общински съветници и кметове на 29.10.2023 г.

пл. Освобождение 1, 8600 гр. Ямбол

Работно време:

Администрация:

Понеделник – Петък

8:00 – 12:00 13:00 – 17:00

ЦАО:

Понеделник – Петък

8:00 – 17:00

Абонамент за новини от общината

Абонамент за получаване на последните новини и информация от община Тунджа на вашата електронна поща:

© 2021. Община Тунджа. Всички права запазени